Hvad tilbyder jeg

Samtaler
Jeg tilbyder samtaler til voksne, både individuelt og som par.

Der kan være mange årsager til at opsøge en psykolog. Det kan f.eks. være angst, depression, stress (herunder sygemelding), sorg, kriser (f.eks. skilsmisse) m.v.

Det kan være vigtigt at tage hånd om sådanne problemstillinger for, at opnå større livskvalitet og velvære. I min klinik ønsker jeg at skabe en god og tryg atmosfære samt nærvær, hvor du kan arbejde med det, som er svært for dig.

Ved den første samtale vil jeg spørge ind til dig, din baggrund og historie, samt dine vanskeligheder, og sammen vil vi lægge en plan for dit forløb. Jeg har erfaringer med flere terapiformer, herunder kognitiv terapi og psykodynamiske terapiformer. Dog anvender jeg en eklektisk tilgang, hvilket vil sige, at jeg vælger terapeutisk tilgang ud fra lige præcis din problemstilling.

Jeg har bl.a. erfaring med følgende problemstillinger:

  • Angst
  • Commotio / Hjernerystelse
  • Depression
  • Samlivsophør / skilsmisse
  • Sorg, tab og krise
  • Stress og belastningsreaktioner
  • Alvorlige syge og deres pårørende

Jeg videreuddanner mig løbende i form af kurser, samt modtager supervision.

Undersøgelser

  • Neuropsykologiske undersøgelser
  • Kognitive udredninger
  • Vurderinger